Afaza «Οι τελευταίοι από μας»

Front_coverΛένε ότι Τέχνη ξεκινάει εκεί που τελειώνει η χρηστικότητα, οτιδήποτε μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις βήματα προς την κατανόηση του κόσμου, του εαυτού σου και βοηθάει στη διαδικασία της συναισθηματικής και αισθητικής σου καλλιέργιας. Δε θα διαφωνήσουμε.
Και αν την καλή Τέχνη την εκτιμάς, την Τέχνη που σου δίνει το κάτι παραπάνω συναισθηματικά και νοητικά, την κάνεις και τραγούδι. Ο Afaza απ’τους  Rebellion Connexion μέσα απο την εμπειρία του σαν gamer, βρήκε όλα αυτά και κάτι παραπάνω στον τίτλο της Naughty Dog, «Τhe Last of us». Η επαφή με την Τέχνη της εποχής μας, μιας εποχής τόσο ταραγμένης, παραμένει πάντα ένα ανοιχτό στοίχημα στο αν και κατα πόσο θα μπορέσει να εκφράσει αυτό που συμβαίνει στον έξω κόσμο, στη ζωή του δέκτη της. Και το TLoU το κάνει τόσο καλά, που μπορεί με τη σειρά του και να εμπνεύσει.
Όπως λοιπόν ο Joel και η Ellie, έτσι και ο κάθε άνθρωπος που έχει μπροστά του τον αγώνα της επιβίωσης, ειδικά μέσα στους δύσκολους καιρούς της κρίσης που περνάει η κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια, είναι που του δίνεται η δυνατότητα να χτίζει σχέσεις που τον κάνουν πιο δυνατό και ολοκληρωμένο, δημιουργώντας αυτή την όμορφη συντροφική σχέση που σε κάνει να μην βλέπεις τον δύσκολο δρόμο άλλα το ευχάριστο τέλος του. Γιατί στο τέλος αυτό είναι και το μόνο που έχει σημασία. Και το ταξίδι που έχουμε ήδη ξεκινήσει, έχουμε σκοπό να το τελειώσουμε και ας μείνουμε οι τελευταίοι απο εμάς…
Οι στίχοι του τραγουδιού όπως και η ερμηνεία είναι απ’τον Afaza ενώ η μουσική παραγωγή είναι απο τον  Drugitiz βασισμένη πάνω στο soundtrack του »The Last of us» του Gustavo Santaolalla.
Το lyric video όπως και η μίξη του τραγουδιού είναι του Numberless.

Στίχοι: Afaza
Παραγωγή: Drugitiz
Ηλ. κιθάρα: Δημήτρης Κωβαίος (Jethro Talibans)
Programming, ηχογράφηση, μίξη: Constantine Numberless
Lyric Video: Constantine Numberless

Facebook
Afaza: https://www.facebook.com/afazarc?fref=ts
Manifesto the Label: https://www.facebook.com/manifestothe…

Twitter: https://twitter.com/rebellioncon

Free download: http://manifestothelabel.com/

Review του παιχνιδιού απο την ομάδα των Unboxholics : http://www.unboxholics.gr/game-review…

MANIFESTO

Το Manifesto, είναι το πρώτο ανεξάρτητο ελληνικό δισκογραφικό label, που προέκυψε μέσω της ανάγκης να στεγαστεί ο ανεξάρτητος, μα συνάμα επικίνδυνος ήχος και λόγος.
Στην εποχή που η αστική τέχνη βομβαρδίζεται, οι καλλιτέχνες που εμπνέονται και δραστηριοποιούνται μέσα στο τοπίο της πόλης, βρίσκουν την δική τους σκέπη, και το δικό τους κοινό σημείο αναφοράς.

Ο μόνος δρόμος που καλείται να χαράξει το Manifesto, είναι ο δρόμος που δεν φαντάστηκε κανείς έως τώρα.

Υγ. To Redflecteur πάντα δίπλα στα ταξικά του αδέρφια επιφυλάσεται για περισσότερα.To Manifesto ακόμα περιμένει την παρουσίαση του…

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Afaza «Οι τελευταίοι από μας»

  1. Παράθεμα: Afaza «Οι τελευταίοι από μας» | Ώρα Κοινής Ανησυχίας

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s